OPEN BTT BMW 2014: LES PLANES D'HOSTOLES

Ahir diumenge dia 16, es va disputar la segona prova de l'Open BMW, ja un clàssic dins el campionat, a la localitat garrotxina de Les Planes D'Hostoles, un circuit llarg de 32kms i un de curt 21kms, amb un escenari espectacular. Bona actuació de Marçal Mallolis amb una 12ena posició en categoria Èlit i Joan Quintana amb una molt bona 2a posició en Sub23.

La propera i última cita d'aquesta edició de l'Open BMW, serà per primera vegada a Girona, amb sortida des de Sant Daniel, on es recorreran els mítics corriols i zones més emblemàtiques per a els ciclistes, de les rodalies de la ciutat, amb un circuit 100% ciclable, on promet ser una gran final de campionat.

Trobareu totes les fotos de l'Open de Les Planes al següent link:

Les classificacions de la cursa les trobareu a:

De part de tot l'equip de Radikalbikes volem donar ànims al nostre corredor Master40, Gabi Casas, que a la cursa de l'Open de Les Planes va patir una caiguda amb fisura a les costelles i cop fort al genoll, tot i aixì va poder acabar la cursa en 19ena posició en la seva categoria. Esperem que estiguis a punt per venir a Girona aquest pròxim diumenge! Ànims!

No oblidis que també trobaràs tota la info de l'equip al nostre altre blog oficial: