OPEN BTT BMW 2014: GIRONA

Girona va ser el lloc de la tercera i última cita del calendari de l'Open BMW de BTT, la primera competició del 2014 que a més de la capital de la demarcació va passar per Quart fa quinze dies i les Planes d'Hostoles una setmana després; amb la qualitat dels seus recorreguts, corriols en la gran majoria dels casos, com a segell d'identitat. I va ser, la d'ahir, una cursa que va significar el retorn de la bici tot terreny en l'àmbit de competició a la ciutat després d'un parèntesi de més de 15 anys; amb el centre neuràlgic al barri de Sant Daniel i el castell de Sant Miquel i el Santuari dels Àngels (sense arribar a dalt) els punts de referència de la volta llarga i la curta en un entorn natural pel qual passen diverses proves de cursa a peu. Ramon Sagués en la volta llarga i Jofre Cullell i Meritxell Obradors en la curta van ser els vencedors d'ahir.
Disputades les tres proves, els guanyadors de l'Open segons les categories són: Jordi Esclusa (CC Ripoll) elit, Narcís López(TBIKES) sub-23, Albert Planas(Sans-Olerdola) màster 30, Guillem Danés (SCOTT) júnior, Ivo Castella (SCOTT) cadet, Ramon Pujols(Xtrembike) veterans 40, Francisco Guerra (SCOTT) veterans 50, Joan Salcedo (Bike Girona) veterans 60, Susana Leiva (La Torreta) elit femenina, Esther Villaret (Tot-Net) júnior femenina i Mariona Costa (L'Escala-Empuries) cadet femenina. En categories de promoció: Marc Albadalejo, Roger Pareta, Arnau Font, Oriol Alcaraz, Eudald Fabrellas, Lluc Planas, Genís Lloreta, Àlex Martín, Carla Tecles, Irune Sanchez, Laia Bosch, Lucia Garcia, Júlia Passarrius, Nerea Bastida, Anna Maria Ferrer i Àlex Sabater.
(Font: Diari El 9 Esportiu)