Primera etapa de la Volcat Ara Lleida per Mancebo

Com comenta el campió de l’etapa “a la primera pujada ja ens hem quedat un grup de 7 corredors. Hem començat junts una pista de pujada i en el tram més dur, quan ja tothom anava una mica just, he decidit atacar. Ningú m’ha seguit i he decidit marxar en solitari cap a endavant. Tot i així, he estat bastant conservador, ja que patia per la mecànica”.

Darrera d’ell ha arribat un grup de 5 corredors a 1:59. En aquest grup es trobava l’extremeny de la Peña, el norueg Hovdenes, Joan Llordella, Adolfo García i Juan Pedro Trujillo. Como ens comenta Trujillo, cinquè a l’etapa i integrant d’aquest grup perseguidor “Mancebo ha atacat en una rampa dura. Ningú ha près la responsabilitat d’anar a per ell i ha marxat en solitari”.

Meier Maaris, amb 3:01:34 ha estat la campiona de l’etapa en categoria femenina, amb un còmode avantage de més d’onze minuts. ”Ha estat molt divertit. A Estònia es quasi tot pla; quasi no hi ha desnivell. Aquest terreny és molt més dur, però m’ho he passat genial”, ens explicava la corredora de la Selecció d’Estònia.
-
Demà els corredors s’enfrontaran a l’etapa més llarga de la Volcat Ara Lleida, amb una jornada entre Guissona i Àger de 89 kms i amb 2.215 metres de desnivell positiu.