OPEN BMW DE BTT - LES PLANES D'HOSTOLES

"Ahir es va celebrar la última cursa de l’open BTT BMW Martin i Conesa, només la podem descriure amb una paraula, ÈXIT.

Tant els participants, com els àrbitres, els organitzadors... tothom en va resultar content. De fet, hem esperat a fer la crònica avui per veure si rebíem algun correu electrònic amb alguna crítica, doncs fins aleshores tots el comentaris eren de felicitació i a hores d’ara els correus que ens arriben segueixen la mateixa línia.

La prova d’ahir es va disputar a la bonica població de Les Planes d’Hostoles, un lloc entranyable, amb paratges preciosos, restaurants deliciosos i una gent fantàstica.

El circuit exigent, amb una orografia específica va fer exhaurir el millor de cada corredor, trialeres de pedres, lloses, corriols salvatges, esprints, pujades amb desnivells de vertigen,… Tot això va fer que els Bikers disfrutesin d’alló més veient en alguns casos com la mecànica de les bicis arribava al límit.

Es van aplegar més de 350 ciclistes, entre ells el guanyador Hugo Drechou, Marc Trayter, Alexi Viguier, Miranda Agustí... Tothom va esta molt satisfet i sincerament tots els missatges varen ser de felicitació. Volem destacar la cordialitat i el bon ambient que van regir durant tota la cursa. Gràcies a tots els participants i acompanyants. Els vostres ànims fan que el cansament acumulat sembli menor!!

Recordo un biker que a l’arribar tot i haver caigut i anar ensangrentat em deia... TIU QUE BEN PARIT!! QUINA CANYA!!!! Mentre nosaltres insistiem que anés a “mirar-se” la ferida de la ma... Tenia cara de plena satisfacció.

Volem agraïr al Club Ciclista Vall d’Hostoles la seva col·laboració i ajuda. Van ser genials. Nanus sou la pera!!! I com tireu!! Es nota que per aquestes contrades esteu ben alimentats...

També volem agraïr a l’ajuntament de Les Planes d’Hostoles i d’una manera molt especial al seu alcalde Sr. Josep Soler Triadú, qui d’una manera elogiable va contribuir a que no només la organització es trobés encantada d’haver escollit aquest poble per fer-hi l’última jornada de l’Open sinó que va trobar un equilibri perfecte perquè d’alguna manera o altre el poble també en sortis beneficiat, arribant incús a ajudar a marcar el circuit “de la mainada” ell mateix! Gràcies Pep, aquest poble té una gran sort de comptar amb tu al capdavant!!! "
-
CLASSIFICACIONS VOLTA CURTA
-
CLASSIFICACIONS VOLTA LLARGA
-
CLASSIFICACIO GENERAL DEL CAMPIONAT


Fotos by Lourdes