L'EQUIP RADIKALBIKES A GANDIA, BANYOLES i BERLIN

Cap de setmana complet, l'equip cadet Radikalbikes-CC Palafrugell van tenir un gran cap de setmana amb una 4rta posició de Xevi Ferrer  en la contrarellotge a 2 segons del podi, el dissabte i un Guillem Cassú que es va endur la victòria de la general amb una gran actuació el diumenge. Marc Villaret va entrar en 32a posició ajudant molt a l'equip i Xavier Ferrer es va retirar el diumenge degut a problemes físics.

http://www.fccv.es/Documentos_Noticias/general(1).pdf   (classificació CRI dissabte)
http://www.pcbeniopa.es/wp-content/uploads/2013/03/clasificaciongeneral.pdf (classificació general cursa diumenge)

Xavier Ferrer a la crono del passat dissabte a Gandia

Pel que fa a la clàssica Copa Catalana Internacional que es va disputar aquest passat cap de setmana a Banyoles, el dissabte els clients de Radikalbikes van poder disfrutar del test de bicis Scott que es va fer durant tot el matí al circuit de la Copa. Van poder probar les Scale i les Spark en 29" i les Genius en 27.5" disfrutant del circuit, amb un gran cap de setmana complet, on el temps va acompanyar moltissim.
 Francesc Guerra (Scott)

Test Scott al circuit de la Copa Catalana Internacional de Banyoles.

Per la seva banda el rider en pinyó fix de Radikalbikes, Jordi Font es va desplaçar fins a Berlin aquest passat cap de setmana per disputar un Criterium al Fixed Days 2013 del Bike Show Berlin.
Jordi Font al Fixed Days 2013, Berliner Fahrrad Schau