MARC TRAYTER (RADIKALBIKES) GUANYA LA MARXA D'ES POLLASTRE, I DARRERA SEU VAN ARRIVAR TOTS EL BICIS ESTEVE

Només començar, un grup de corredors es va situar al capdavant, i entre ells, hi havia el guanyador d’anteriors edicions i màxim favorit: Marc Trayter del Radikalbikes. També rodava en aquest grup la flor i nata del Bicis Esteve, que intentava que Trayter no marxés, però així que van arribar les primeres pujades, el corredor de l'Escala va posar un fort ritme que cap altre ciclista va poder seguir. A partir de llavors va rodar en solitari fins a creuar la línia de meta, on aturaria el cronòmetre amb un esplèndid temps de 2:11:19. La segona i tercera posició seria pels corredors del Bicis Esteve, Oriol Colomé amb 2:16:39 i Francesc Freixer amb 2:18:19, respectivament. La victòria en la categoria femenina, es va decidir a l’esprint, on finalment Cristina Telles, amb un temps de 3:22:45, es va imposar per davant de Cristina Hernandez del Sport Ciclista Guíxols.
El podi el va completar la cristinenca Fina Masferrer del Matxacuca amb un temps de 3:50:14