MARC TRAYTER SELECCIONAT PER ELS EUROPEUS I MUNDIAL DE BTT



Marc Trayer (RadikalBikes) i Sergio Mantecón (Wild Wolf-Trek) i seran els nostres dos representants en el Campionat d'Europa de BTT-Marató, que se celebrarà diumenge que ve 12 de juny en la localitat austríaca de Kleinzell im Mühlkreis. Els dos ‘bikers’ es desplacen matí cap a Munich, en companyia del tècnic Esteban Peña.

En el cas de Mantecón, la seva millor referència és l'últim Mundial, en el qual va acabar vuitè. En aquesta prova, Trayter va ser dinovè, encara que el gironí havia estat setè en l'últim Europeu, celebrat en Montebelluna (Itàlia), en el qual el suís Ralph Naf superava a l'italià Mirko Celestino i al seu compatriota Andreas Kluger, mentre que la també helvètica Esther Suss s'imposava en la prova femenina.

Per al seleccionador nacional, Cristóbal Sánchez, "aquest Europeu no és un objectiu específic per a Sergio, però per classe i experiència està capacitat per acabar molt a dalt si té el seu dia. Quant a Marc, és més especialista en aquest tipus de proves pel que penso que ha d'estar en el `top tingues´, fins i tot més amunt, encara que tot dependrà de la participació".

Sol ser habitual en aquesta disciplina que es recorri a proves consolidades com a Campionats, tant a nivell continental com a mundial. I en aquesta ocasió no és l'excepció ja que es tracta de l'onzena edició de la Raiffeisen Granit Marató. I serà dels tres recorreguts habilitats, el ‘classic’ de 100 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell acumulat, el que dilucidi els campions d'Europa 2011, a partir de les nou del matí. Posteriorment es donarà la sortida a les proves ‘small’ i ‘light’, sobre 50 i 27 quilòmetres, respectivament.