MARC TRAYTER GUANYA A HUELVA I ES MES LIDER DE L'OPEN D'ESPANYA BTT

Marc Trayter i Anna Villar van imposar la seva llei a Huelva. Els campions nacionals van vèncer ahir en l'Open d'Espanya i Andalusia de BTT, celebrat al Parc Moret de la capital de Huelva. La prova, puntuable pels Jocs Olímpics de Londres 2012, va reunir a molts dels millors ciclistes nacionals de l'especialitat i la selecció portuguesa de BTT, sent la inscripció final en la prova de 255 corredors.

Trayter, de l'equip RADIKALBIKES, va completar el recorregut de 28 quilòmetres amb un temps d'1:15.27. Va creuar la línia de meta amb més d'un minut d'avantatge sobre David Lozano, que va acabar segon amb 1:16.34, i més de minut i mitjà sobre Carlos Coloma (que va ser novè en l'última Copa del Món celebrada a Sud-àfrica), que va acabar amb un temps d'1:16.59