BICAMPIONS DE LA TITAN DESERT 2011


L'equip RADIKALBIKES guanya per segón any consecutiu a la Titan Desert per equips hi ha més entre els deu primers hi han l'Oriol Morata, Marc Trayter i Milton Ramos.

Cal destacar a l'Adria Valls (RADIKALBIKES) que va guanyar en la seva categoria SUB23 i també a en Lupi juntament amb Xevi Ferrer van quedar setens per equips.

La intensa lluita entre Milton Ramos (RADIKALBIKES) i Roberto Heras ha deixat un marge final favorable a Heras de tan sols 53 segons.

Aquesta sisena edició, probablement la més dura de les disputades fins ara, ha desencadenat el duel més intens viscut fins ara en aquesta carrera. La diferència al capdavant després de 600km de prova ha estat de tan sols 53 segons i en les sis etapes s'han imposat sis guanyadors diferents.

Després de 500 quilòmetres de carrera en sòl marroquí, la Mil·lenni Titan Desert by Powerade ha arribat aquest matí a Espanya per disputar una última i espectacular etapa des de Abla a Granada. Amb 111km de recorregut total, els participants han canviat les pedres i la sorra del Marroc pels boscos i senderes dels voltants del parc natural de Serra Nevada.