MARC TRAYTER 2º i ADRIA VALLS 5è A LA DESAFIO DEL BUDA OPEN D'ESPANYA

Rubén Ruzafa va guanyar i Marc Trayter segón en el Desafiament del Buda Open d'Espanya BTT de marató, amb sortida i arrivada en la localitat malaguenya de Torre del Mar. En aquesta ocasió a Ruzafa li va sortir un dur competidor, Marc Trayter (radikalbikes) , que va estar prop d'arrabassar-li el triomf, ja que el guanyador es va decidir al 'sprint' després de prop de tres hores sobre la bicicleta. Un emocionant final viscut en el Passeig Larios de Torre del Mar que es va portar l'aplaudiment del públic allí congregat.

El guanyador va invertir 2 hores, 55 minuts i 29 segons, per les 2h.55:36 del seu rival. El tercer va ser Alejandro Díaz amb un temps de 3h.03:07. Des del principi, en la categoria elit masculina, es va formar un grup de corredors on es trobaven Rubén Ruzafa i Marc Trayter, els dos protagonistes de la jornada, que, una vegada escapats del grup en el qual es trobaven, van realitzar una carrera de domini altern, succeint-se les ajudes entre ells, conscients que podrien arribar sols a meta i alla, si no es desenganxaven anteriorment, lluitar per la victòria final. I així va succeir, increïblement després de més 70 quilòmetres de prova van arribar junts a la meta, guanyant Ruzafa després d'un intens 'sprint'
També recordar la participació d'Adria Valls (radikalbikes) que va acavar 5è de la seva categoria i 26è de la general.