TRACK VOLTA LLARGA OPEN BTT BMW LES PLANES

*La ruta s'ha escurçat 7 km. pel que el desnivell es inferior al que indica


-
Acabem d'arribar de fer el circuit d'aquest diumenge (Les Planes) nomes podem dir una cosa ESPECTACULAR, hem anat amb uns companys perquè ens donguessin el seu parer i paraules textuals ...hem fet el millor corriol de Catalunya!!!
-
En aquesta edició, l'última de l'Open, hem creat una ruta de somni, no tenim adjectius per explicar-ho, i tot en un entorn incomparable. Avui penjem el trac de la volta llarga i us convidem que aneu a fer-la per jutjar la qualitat de la que us parlem, estem segurs que aquesta es convertirà en una marxa mítica i amb el temps, en un clàssic del mountainbike.
-
El diumenge esperem veure-os a tots, si, a TOTS, doncs per aquells que no vulguin forçar hem fet una volta curta igual d'espectacular, però evidentment mes limitada, on trobareu entre d'altres zones volcàniques, baixades divertidisimes,... En cap cas volem que aquestes jornades d'esport col.lectiu siguin "nomès per alguns" esperem que pugui venir tothom! De veritat, jo mateix avui mentre anava baixant no podia deixar de somriure i és que aquesta última cursa de l'open cerc que serà (amb diferència) la millor. A mes contem amb l'ajut incondicional de l'ajuntament d'aquesta bonica localitat per fer del dia quelcom excepcional, ens han habilitat una zona especial de pàrquing, un altre per als que portin carpes, mecànics,... i ha sobre, en el poble trobareu tant fondes com restaurants per dormir i menjar bo i be de preu! i per aquells "sibarites" trobareu hotels de renom i cuines per als pal.ladars mes exigents.
-
També per als mes petits hem fet un circuit especial, senzill, però en una ubicació magnífica. Animeu-vos a venir, serà una festa!!!

Ultima Jornada de l'Open (Les Planes d'Hostoles) 27/02/2011
Gas!!! que això s'acaba!!!