OPEN BMW DE BTT - LLAMBILLES

Primera Cursa Open - Llambilles - 488 participants.
-
El passat diumenge (06/02/11) al mati és va celebrar la primera de les quatre curses de l'Open BTT BMW Martín i Conesa, la jornada va acavar amb nota. L'Open va tancar amb un valanç més que positiu. Amb un circuit dur i tècnic, els participants varen disfrutar de zones ràpides, trialeres divertides i tècinques, amb participants de renom internacional, ciclistes de Bèlgica, França, Andorra inclús un Austriac, una diada amb uns circuits de l'agrad de tots els participants.
Cal destacar que no hi va haver cap ferit cosiderable ni cap accident destacable.
-
En el cas de la classificació dels "populars" nosaltres disposem dels pdf's amb la classificació, si algu els vol que ens ho sol.liciti via e-mail.
També volem expresar la nostra indignació amb la FCC per haver enbrutat una diada d'esport col.lectiu com aquesta, doncs al no facilitar els llistat correctes i no haver entregat les llicencies a temps a tots el federats, és va crear una situació caotica durant les inscripccions. Si be és cert que els arbitres varen fet tot el que estava a les seves mans per facilitar-ho. Volem que quedi molt clar que l'organització no hi te res a veure. Esperem que per la propera (13/02/11) estigui tot resolt i no es repeteixen els fets.
Gràcies per la vostra participació, esperem tornar-vos a veure a la propera LLADÓ (Circuit menys exigent que Llambilles). SALUT I PEDALS!! (Nota treta del blog oficial Open BTT http://openbttbmw.blogspot.com/)
-
Hem rebut moltes felicitacions per part de la gent que va vindre a disputar l'Open Btt a Llambilles, però també em rebut 3 comentaris constructius que millorarem per la següent cursa:
1- El tema llicencies (aixo la gent ho ha entès, es un lio de la federació, tal com hem explicat abans)
2- No hi havia aigua calenta, aixo era tan fàcil de solucionar com donar l'interruptor del termo i aquí vam fallar en que ningú el va posar en marxa.
3- Les manegues d'aigua, algú que li feia falta se'ls van endur, encara sort que ens van deixar l'aixeta.
Si algú te un comentari per millorar o alguna observació a tindre en compta pel campionat que ens envii un mail a openbttbmw@gmail.com
-
CLASSIFICACIONS VOLTA CURTA
-
CLASSIFICACIONS VOLTA LLARGA
-