OPEN BMW DE BTT - CANET D'ADRI

Matí que ha començat plujós però que per disgust d'aquells que no s'han arriscat, ha acabat amb sol i essent una gran diada. Circuit amb zones fangoses, tècnic i del gust de la gran majoria dels 330 bikers que hi han assistit, si be és cert que volem demanar disculpes a aquells que passades les 9:30 volien inscriure's, però ja era massa tard. A la parrilla de sortida un "nivellàs" trovant-hi cracks nacionals i internacionals com David Lozano, Cammeron Jette, Ismael Ventura, Marc Trayter, Hugo Drecou, juntament amb molts altres.
Els participants han patit de valent, forçant les mecàniques i el físic per aconseguir un bon resultat. S'ha tancat la jornada sense cap ferit
-
CLASSIFICACIONS VOLTA CURTA
-
CLASSIFICACIONS VOLTA LLARGA


El proper diumenge dia 27 de Febrer, celebrarem l'última cursa de l'Open BTT BMW, on podem asegurar-vos que el circuit serà de gala.

Corriols, trialeres, zones d'espring a la sortida i arribada, trossos de tramonbike... tot en un entorn preciós i amb vistes espectaculars, un circuit que no us deixarà indiferents!!
Trobareu una gran zona de pàrquing, zona especial per als equips (carpes, furgonetes,...) i tallers mecànics. També hi haurà un servei de massatges.

Entrega de premits finals (us recordem que per otorgar el premi, els guanyadors han de ser-hi presents).