RADIKALBIKES I POLAR TANCAN EL PATROCINI DE LA TITAN DESERT 2011

Per la botiga de Radikalbikes ha passat el director nacional de Polar Iberica España a tancar el contracte com a patrocinador oficial amb l'equip RADIKALBIKES on els nostres corredors disposaran de tota la tecnologia puntera de Polar i aixis per poder disputar amb garanties la durisima prova que no es un altre que la Titan Desert 2011..

** Informació treta de la plana web oficial de la marca Polar, enllaç: http://www.polariberica.es/es/comunidad_polar/patrocinios/radikalbikes

"Polar patrocinarà a l'equip Radikalbikes en la Milenio Titan Desert 2011, una prova que exigeix esforç, determinació, estratègia, força i treball en equip i que només els millors poden vèncer, com ja ha fet Radikalbikes.

Polar patrocinarà als membres de l'equip Radikalbikes:

Marc Trayter - 3º Classificat de la general individual

Oriol Morata - 7º Classificat de la general individual

Milton Ramos - 9º Classificat de la general individual

L'equip Radikalbikes va ser guardonat com l'1er Equip Classificat Titan Desert per Equips en l'edició 2010. Pomembre de l'equip els seus productes per poder aconseguir de nou els seus objectius, concretament lar facilitarà a cada el model Polar RS800 CX PTE10 Bike per poder obtenir un alt nivell d'informació d'entrenament. Gràcies als sensors de ciclisme Polar instal·lats en les bicicletes pots visualitzar dades de velocitat, cadència i distància recorreguda. Amb el sensor opcional GPS G3, pots visualitzar el perfil de ruta en Google Earth mitjançant el programara de planificació, anàlisi i control d'entrenament Polar ProTrainer 5."