ORIOL MORATA GUANYA L'ULTIMA ETAPA I MARC TRAYTER GUANYA LA GENERAL


No hi ha hagut sorpreses en la darrera i definitiva etapa dels ‘Tres dies de MTB dels Cingles’on ha guanyat el també nostre corredor Oriol Morata (Radikalbikes).

El català Marc Trayter (Radikalbikes) s’ ha proclamat guanyador en la primera edició de la prova seguit de Francesc Freixer, Oriol Colomé i Oriol Morata (Radikalbikes) en categoria masculina. Trayter ha estat el piloto més regular i el dominador de la prova des de la primera jornada i mai ha baixat de la primera posició en la general. Freixer ha acabat en segona posició a la general a poc més de 3 minuts de Trayter. Tant Freixer com Colomé han mantingut un intens duel per a la segona posició, que no s’ ha resolt fins al quart y darrer control; doncs pocs segons han separat als dos pilots. Amb aquest resultat Trayter inscriu el seu nom per primer cop en el palmarès del torneig. “El primer dia vaig sortir a per totes i a marcar diferències, el segon dia va ser molt duro, condicionat pel temps i per l’ intens fred i avui he estat a la expectativa dels rivals, controlant la situació”, ha declarat un satisfet Trayter.
-
Amb Nani Roma baixa de darrera hora a causa d’ unes molèsties als isquiotibials, una de les atraccions de la prova ha estat l’ ex ciclista Roberto Heras. El guanyador de tres edicions de la ‘Vuelta a España’ ha finalitzat la prova en setena posició. “Mai havia corregut en un format com aquest, han estat trams molt curts, molt explosius, alguns molt tècnics. En definitiva l’ experiència ha estat molt bona”. El de Salamanca ha remarcat la bellesa dels recorreguts i ha manifestat el seu su desig de tornar l’ any que ve.
-