MARC TRAYTER ES CORONA CAMPIO DEL GP MASSI A MONTJUIC

Marc Trayter (Radikal Bikes) s’ha erigit en campió del GP Massi Copa Catalana Internacional de BTT després de reforçar la defensa del seu liderat amb una victòria excel.lent a la setena i darrera prova del calendari. El ciclista gironí, que arribava amb una considerable renda de punts, no ha volgut especular amb les matemàtiques i s’ha mantingut al capdavant de la prova des de la segona de les cinc voltes al circuit dissenyat als voltants de la muntanya de Montjuïc per renovar la seva condició de campió.
-
Amb un temps d’1:33:36, Trayter ha cobert els més de 30 quilòmetres de la cursa superant en 48 segons a Jose Antonio Hermida, actual campió del món de l’especialitat i que s’ha convertit en una de les grans atraccions de la prova. La tercera posició del podi ha estat pel francès Marc Colom, que ha finalitzat a una mica més de quatre minuts del guanyador.
-
La cursa s’ha iniciat amb els francesos Hugo Drechou i Colom intensificant el ritme de cursa i provocant que es formés un primer grup capdavanter que després de la primera volta s’ha començat a estirar. Al segon gir Trayter ha agafat la batuta i ha llençat un atac que li ha permès agafar el liderat i obrir una petita escletxa sobre Colom i Hermida. Al darrer terç de la prova Trayter ha arribat a tenir prop d’un minut i mig de marge, i Hermida s’ha desfet del marcatge de Colom per consolidar la segona posició.
-
Trayter, que havia acaronat el triomf en diverses curses aquesta campanya, ha certificat la seva gran regularitat que l’ha conduït al títol amb un triomf imponent.
“A la primera volta he estudiat una mica el recorregut aprofitant que anàvem en grup i a la segona volta he intentat escapar-me ja que em trobava bé. He rodat molt ràpid i he treballat molt per aconseguir aquesta victòria, perquè volia tornar a guanyar el títol amb algun triomf. Estic molt content per aquest primer lloc perquè la darrera volta se m’ha fet especialment llarga”, ha comentat el gironí