MARC TRAYTER S'AFIANÇA COM A LIDER A LA COPA MASSI

Joan Llordella (Ambisist) i Anna Villar (Ayala Team) s’han apuntat la victòria aquest diumenge a la penúltima prova del GP Massi Copa Catalana Internacional de BTT, celebrada a la localitat de Calaf, a la comarca de l’Anoia.
-
Marc Trayter i Anna Villar continuen com a líders
-
Joan Llordella, al costat de Marc Trayter i Guillem Muñoz han protagonitzat un apassionant final de cursa. El trio de líders s’ha mantingut molt estable fins el darrer quilòmetre de la prova, quan el corredor de l’Ambisist ha forçat un canvi de ritme que ha despenjat Muñoz de la lluita pel triomf. Ja en el tram final, Llordella s’ha desfet també del marcatge de Trayter per emportar-se la victòria amb un temps d’1:37:11 després de quatre girs al recorregut i cobrint una distància de 38 quilòmetres.
La segona plaça ha estat pel gironí Trayter, a 11 segons del guanyador i que amb aquest resultat conserva el liderat a la classificació provisional. Muñoz ha acabat en el tercer lloc, a un mica més d’un minut de Llordella, qui amb aquesta victòria escala fins el segon lloc i relega a la tercera posició a David Lozano. El jove corredor sots-23 ha signat a Calaf una discreta 14ª posició que l’allunya de la lluita final pel títol.
-