MARC TRAYTER GUANYA AL POLLASTRE 2010

Aquest diumenge s'ha celebrat amb èxit la VIII edició de la marxa d'Es pollastre, la prova BTT del II Terra d'Indiketes. La competició s'ha disputat en un escenari format per una barreja de vent i calor, cosa que ha incrementat l'elevada duresa del recorregut: 44 Km. de distància amb més de 2.000 metres de desnivell.
-
La sortida s'ha donat a les 9h del matí, desprès d'un breu briefing on s'ha explicat als participants els detalls més rellevants de la marxa. Acompanyats d'algunes ràfegues de vent, els gairebé 360 participants han començat a pedalar per la primera part del circuit: Sa Gallina, d'uns 20 Km. de distància, amb cert desnivell, però ciclables en gairebé la seva totalitat. En acabar aquest primer tram es passava per meta, de manera que aquells que ja en tenien prou han pogut finalitzar la seva participació. Això si, han estat considerats com a gallines. D'aquesta manera, Es Pollastre, la segona part de l'itinerari, ja esperava als més valents. Aquest tram, tot i tenir una longitud i un desnivell similars al precedent, es caracteritzava per ser molt més exigent a nivell tècnic. A més a més, també contenia la mítica pujada d’Es Pollastre, una duríssima rampa que els ciclistes han intentat pujar sobre la bicicleta. Malauradament, enguany cap corredor ha estat capaç d'arribar al capdamunt sense posar cap peu a terra i per tant, el premi a quedat desert.
-
El primer pollastre ha estat en Marc Trayter (Radikal Bikes) que ha necessitat prop de dues hores i quart per a completar el circuit. Uns tres minuts més tard ha arribat en Cristian Collados (Bicis Esteve) seguit de poc per l'Umbert Almenara (La Unión).
-
Desde aqui volem felicitar a l'organització pel circuit, avituallaments, senyalització i serveis.
-
CLASSIFICACIONS