QUARTA ETAPA DE LA TITAN DESERT 2010


L'etapa més llarga de la història de la Nissan Titan Desert amb els seus 135 quilòmetres de recorregut ha supusat un autèntic desafiament per als participants per la seva longitud. El recorregut no era excessivament complicat però tancava alguns perills que podien comprometre als participants.
L'especial ha arrencat en un sector amb gran quantitat de pistes paral·leles, fàcils de seguir però amb terreny més tou algunes d'elles. El pas d'algunes poblacions ha obligat que els participants es fixin bé en les indicacions per a no perdre el rumb.
A partir del quilòmetre 30 l'etapa ha canviat la seva fesomia, passa de la tendència en baixada a una forta pujada per a coronar el punt més alt de la jornada (1950m). El fort pendent ha obligat als participants que anaven més cansats a baixar de les seves bicicletes ja que s'haurien de pujar gairebé 500m de desnivell en tan sols 4 quilòmetres. La baixada en zig-zag a presentat poques dificultats tècniques però s'ha hagut d'extremar les precaucions per a evitar esglais.
-
El dia pels nostres corredors ha sigut molt bo, aguantant fins el final l'empenta del tres primers, on en Marc Trayter i en Milton Ramos han arribat en quarta i cinquena posició mentres que l'Oriol Morata 9è i en Xevi Ferrer 73è.
-
SOM LIDERS PER EQUIPS DESPRES DE 4 ETAPES.
-